Техкомплект виготовив нову автоцистерну з об`ємом 15 м 3

16.08.2022

ДП "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" замовила на Заводі спецтехніки Техкомплект новий автопаливозаправник на базі вантажного шасі IVECO Trakker AD380T41.

Як добре відомо, з 2017 р. наш завод має власне виробництво автоцистерн, які можуть мати об`єм в диапазоні від 4 до 20 кубометрів і монтуватись на вантажні шасі з GVW 7-30 тонн. Але до недавнього часу на нашому виробництві цистерни, що виготовлялись протягом 5 останніх років, мали найбільший об`єм 12 м3.

Новий автопаливозаправник для "Енергоатом" має 3-секційну цистерну, яка може перевозити 15 кубометрів світлих нафтопродуктів із щільністю 860 кг/м3. Оскільки автоцистерну розраховано на великий обсяг ПММ, конструкція цистерна має передню та задню стінки опуклої еліптичної форми. 

Ще одна яскрава "фішка" нового автопаливозаправника - цистерну поділено на 3 секції, і за допомогою цього бензовоза будуть возити у двух секціях дизельне паливо, а у третій секції - бензин. І тому в конструкції паливозаправника передбачено одразу 2 системи для обліку та роздачі дизпалива та бензину.

Більш детально про модель автопаливозаправника з об`ємом 15 кубометрів читати тут>>

Нагадуємо, що восени 2022 року планується виконати замовлення на автоцистерни великого об`єму, що встановлюються на причіпну техніку.

Меню

Каталог продукции

Информация

Обратная связь

Техкомплект, а/я 19, г. Киев, 03189 info@thk.kiev.ua